Tizo.ro

miercuri, 9 iunie 2010

Resetare parola telefon

Daca ai un telefon Nokia si nu mai stii parola de securitate, problema ta tocmai si-a gasit rezolvarea.

Pentru unele modele mai vechi este suficient sa scrii IMEI-ul telefonului in casuta din coltul dreapta sus al blogului (NOKIA MASTERCODE) si, cand telefonul cere parola, sa introduci codul generat.

Pentru cele mai recente insa, metoda nu mai functioneaza. In cazul acesta veti avea nevoie de:

- Programul J.A.F. (Click AICI pentru download)
- Cablu de date Nokia (cel al telefonului)
- Nokia PC Suite instalat corespunzator (pentru drivere)

Dupa ce ati descarcat si dezarhivat arhiva JAF, veti gasi doua fisiere: O arhiva OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 si un fisier executabil JAFSetup_1.98.62 . Urmati urmatorii pasi:

1. Instalati fisierul JAFSetup_1.98.62 (dati OK la toate avertismentele, instalati toate driverele) - dupa instalare este indicat sa dati si un restart la computer

2. Dezarhivati OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 si rulati emulatorul (daca aveti Windows 7 alegeti optiunile de compatibilitate cu Windows XP si Run as administrator) . O data deschis programul, dati click pe GO si acesta va rula automat softul JAF.

3. Dupa ce a fost deschis JAF-ul, dati click pe tab-ul BB5, apoi, in sectiunea OPERATIONS pe butonul INF.

4. Dupa ce softul a terminat de citit datele, debifati casuta USEINI (partea de sus a ferestrei) si bifati casuta USER CODE EDIT (partea de mijloc a ferestrei).

5. Dupa ce ati bifat tot, va intoarceti in zona OPERATIONS a ferestrei si click pe SERVICE. In casuta in care va aparea click pe READ CODE si aveti codul de securitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu